Nytt terrorangrep i Storbritannia

terrorangrep-manchester
Minst 19 mennesker er drept etter eksplosjoner i en konsertarena i Manchester, 50 skal være såret. Politiet etterforsker saken som en terroraksjon. Vitner har fortalt at det skal ha vært minst to eksplosjoner inne i konsertlokalet. En talsmann for politiet sier det skal være funnet en mistnekelig gjenstand utenfor.

Share This:

Related posts

One Thought to “Nytt terrorangrep i Storbritannia”

  1. MortenB

    Jeg vil vel bare oppfordre alle som ser TV bildene å bruke hodet og vurdere denne tanken : “hadde politiet og folkene rundt oppført seg som på bildene om det de påstår har skjedd faktisk hadde skjedd ?”
    Dette er arrangert for å få innført nye strenger lover de ikke hadde klart å innføre om folk ikke er redde nok til å godta dem…

Leave a Comment