Studie: Uvaksinerte barn har lavere forekomst av kroniske sykdommer

Vaksine studie barn Ny.no
Den første vitenskapelige studien som sammenligner helsen til vaksinerte mot uvaksinerte barn ble nylig publisert i Journal of Translational Science av epidemiologer fra folkehelseskolen ved Jackson State University. Studien inkluderte amerikanske barn i alderen fra seks til tolv år, og har blitt ledet av den anerkjente epidemiologen Anthony Mawson, forfatter av mer enn femti publiserte studier.

Blant de mer bekymrede funnene er at vaksinerte barn har 4,2 ganger økt risiko for autisme og ADHD, 5,2 ganger mer utsatt for lærevansker, 2,9 ganger økt risiko for eksem og hele 30 ganger større risiko for allergisk rhinitt sammenlignet med uvaksinerte barn.

Vaksinerte barn hadde derimot en lavere sannsynlighet for å få vaksineforebyggende sykdommer som vannkopper og kikhoste. Forskerne fant ingen forskjell i andre vaksineforebyggende sykdommer slik som hepatitt A og B, meslinger, kusma, røde hunder, influensa, hjernehinnebetennelse eller rotavirus.

Studien antyder at fullt vaksinerte barn bytter forebygging av enkelte akutte sykdommer som vannkopper og kikhoste mot kroniske sykdommer og nevrologiske lidelser slik som ADHD og autisme.

Kilde: worldmercuryproject.org: unvaccinated-children-much-lower-rates-chronic-illness


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

5 kommentarer til “Studie: Uvaksinerte barn har lavere forekomst av kroniske sykdommer”

 1. Provax

  Snart kan du kjøpe vaksiner i nettbutikken til Folkehelseinstituttet: https://www.fhi.no/sv/vaksine/bestilling/nettbutikk-for-vaksiner/

 2. Helt utrolig at Folkehelseinstituttet bruker alle “dirty triks” for å selge sine giftige vaksiner , talkk for tipset Provax .
  Media er på ingen måte nøytrale i vaksinespørsmålet. Det var vært intim samrøre mellom media og legemiddelindustrien i omtrent hundre år nå. Hva de fleste mener om et emne («conventional wisdom»), er ofte det som noen har betalt for at vi skal tro er sant. PR-industrien er legemiddelindustriens leiesoldater i informasjonssamfunnet. Den bidrar til å forme oppfatninger samtidig som den selv forblir usynlig.
  Det skjer en omfattende bruk av «godord» («spin») for å forme foreldres holdninger til vaksiner.
Eksempler på dette er: «sikkerhet», «immunitet», «immunisering», «barn», «helse», «ansvarlighet»

  .
USA har verdens mest omfattende vaksineringsprogram, godt pakket inn i trygghetsskapende rosenrød propaganda ved navn «The Well Baby Program».

  Negative ord unngås konsekvent, f.eks. «eksperiment», «risiko», «vaksineskader» og «senskader av vaksiner».
  Hippokrates’ hovedprinsipp: «Først av alt – gjør ingen skade» er helt forlatt når det gjelder vaksiner.

  Pengemotivet som drivkraft for vaksineindustrien 
Legemiddelindustrien; «Big Pharma» handler om gigantiske beløp og enorm profitt.
Samlet årlig overskudd i verdens 10 største legemiddelfirmaer utgjør mer enn samlet overskudd hos de 490 øvrige firmaene på magasinet Fortunes’ liste over verdens 500 største selskaper.
  Vaksinemarkedet i USA har økt fra 3 mrd. USD årlig i 1994 til 8 mrd. USD årlig i “2005”:http://gallerigrabolsodegarden.com/2017/05/14/vaksinering-kamuflert-som-helsetrygghet/

 3. Knut

  Ikke så rart og hvorfor skal man vaksinere barn så tidlig at immunforsvaret ikke er utviklet? That makes no sense! Ikke får man noe effekt annet enn utslag av alle bivirkningene

  1. Annie

   Dette er bullshit! Effektene av vaksiner er at barn ikke dør av smittsomme sykdomer!

   1. Knut

    Immunsystemet til barn tar 5-7 år å utvikler. Huden er kroppens største organ og viktig forsvarslinje mot trusler utenfra. Så hvorfor i alle dager noen har kommet på ideen å proppe de full av vaksiner? Sjekk også ut mmr vaksinen, at det finnes to versjoner. En “ren” en. Bare et lite tips om du skulle ha bruk for det en dag.

Legg igjen en kommentar