Is-sympatisør bak terrorangrepet i Sverige

is-terrorist

Politiet bekrefter overfor Aftonbladet at en 39 år gammel usbekisk statsborger er pågrepet og har innrømmet å stå bak angrepet i Stockholm. Politiet meddeler at den pågrepne mannens utseende stemmer overens med mannen på bildene i politiets etterlysning som ble publisert tidligere. Han skal ha lastet opp flere propagandafilmer for IS på sin Facebook-profil og trykket liker på bilder av blodige mennesker.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

2 kommentarer til “Is-sympatisør bak terrorangrepet i Sverige”

  1. Mikeal

    Det brer om seg. Frankrike, Tyskland, Sverige. Bare et tidsspørsmål før det skjer i Norge

  2. Henrik Dahlström

    Jag bor utanför Stockholm och lyssnade på radio. Två saker gjorde mig misstänksam om detta: polischefen berättade “lyckligtvis” polisen hade tränat för en situation som denna “bara förra veckan” eller så.

Legg igjen en kommentar