London ordfører: Terrorangrep del av det å leve i en storby

Sadiq-Khan

Tilbakeblikk: Londons ordfører Sadiq Khan har tidligere uttalt at terrorangrep er en del av det å leve i en storby. Khan ble valgt som ordfører mai 2016 og er Londons første muslimske ordfører. 76.770 mennesker har signert et opprop for å fjerne Sadiq Khan som London ordfører over hans kontroversielle standpunkt til Brexit.

Kilder:
british-government-impeach-sadiq-khan-as-mayor-of-london
sadiq-khan-london-mayor-terrorism-attacks-part-and-parcel-major-cities


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “London ordfører: Terrorangrep del av det å leve i en storby”

  1. […] Varebil kjørte inn i folkemengde ved London Bridge. Gjerningsmennene hoppet deretter ut av varebilen og begynte å knivstikke tilfeldige mennesker ifølge vitner. Politiet har bekreftet det dreier seg om et terrorangrep. Det pågår nå en storstilt jakt på tre gjerningsmenn. Londons ordfører Sadiq Khan, som selv er muslim, har tidligere uttalt at terrorangrep er en del av det å leve i en storby […]

Legg igjen en kommentar