En av tre unge muslimer i Frankrike synes terrorisme er “akseptabelt”

radikal-islam-frankrike
En tredjedel av unge muslimer i Frankrike mener at terrorisme er “akseptabelt” viser en ny studie. Resultatene av studien, som spurte 6828 elever ved videregående skoler, ble presentert på en pressekonferanse i den franske hovedstaden av forskerne Olivier Galland og Anne Muxel. Studien kom frem til følgende:

En ung muslim er fire ganger mer sannsynlig å følge radikale oppfatninger enn en kristen. 33% av muslimske studenter anser det “akseptabelt” å “delta i voldelige aksjoner for sine ideer”. 20% av muslimske studenter er enige i påstanden om at det er “akseptabelt å stå opp for sin religion med våpen”. 24% av de spurte nektet fullt å fordømme Charlie Hebdo drapene. 21% av de spurte nektet å fullt fordømme Bataclan teater massakren der 89 mennesker ble drept

Kilder:
study-one-third-of-young-muslims-in-france-think-terrorism-is-acceptable

La-tentation-radicalite-chez-jeunes-musulmans-banlieue (fransk)


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar