Matkrise i Venezuela – Myndighetene arresterer bakere

brodmangel-i-venezuela-ny1_noRed. | NY1.NO
Stilt ovenfor dype økonomisk problemer og stadig forverrende matkrise tyr både myndigheter og befolkningen i Venezuela til stadig nye påfunn. Denne uken har den venezuelanske regjeringen beslaglagt to bakerier og pågrepet flere bakere som de anklager for å være med på å destabilisere landet.

I en uttalelse, sier regjeringen at bakerene hadde solgt brød under oppgitt vekt og brukt prisregulert mel til å ulovlig bake spesialiteter som boller og croissanter. Matkrisen i Venezuela er nå så ille at befolkningen har begynt å drepe flamingoer og truede dyrearter for å stagge sulten. Det er ulovlig å jakte på flamingo i Venezuela. Den siste tiden har personell fra Zulia University i byen Maracaibo rapportert å funnet minst 20 tilfeller av kadavre etter flamingoer.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar