Kongressmann påstår Obama styrer “skyggeregjering”

mike-kelly-om-obamaRed. | NY1.NO
Republikanske Mike Kelly fra Pennsylvania uttalte på den årlige Lincoln Day middagen: “President Obama har selv sagt han skal bo i Washington til hans datter blir uteksaminert. Vi burde alle sørge for at Obama drar et annet sted. Han er der for en hensikt og en hensikt alene, og det er å styre en skyggeregjering som hovedmål er å ødelegge for den nye agendaen. Det gir ingen mening.”

En artikkel fra februar i New York Post, har tittelen “Hvordan Obama planlegger å sabotere Trump sitt presidentskap,” og beskriver bekymringer bak Obama sin venstreorienterte organisasjon Organizing for Action (OFA), som ble satt opp etter Obamas gjenvalg. Organisasjonen har mer enn 30.000 frivillige. OFA skal etter sigende jobbe mot den nye presidenten og motta ordrer direkte fra Obama.

Kilder: NY post / OFA.us


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar