CIA-analytiker: Obama ga “grønt lys” for å sabotere Trump

avlyttingen-av-donald-trump
Ifølge tidligere CIA-analytiker Larry C. Johnson og hans kilder, skal Obama-administrasjonen jobbet med NSA, CIA og britiske GCHQ å spre informasjon om Donald Trump som ble ulovlig innhentet via overvåkning før valget. Johnson ble ansatt i CIA i 1985 og ble senere forfremmet til å bli senior regional analytiker for Mellom-Amerika før han gikk videre til å arbeide for det amerikanske utenriksdepartementet. Den tidligere CIA-analytikeren forteller i et TV-intervju at Trump eneste virkelige feil var å kalle det en “avlytting” som var teknisk feil, og at de som har benektet anklagene på vegne av Obama bruker semantikk for å lure publikum. “Det er en stor innsats for å ta ut og bekjempe Donald Trump selv i tiden etter valgseieren hans,” sier Johnsonog som krever at de bak plottet i NSA og CIA må avsettes.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar