Google sensur slår inn i høygir

Internet sensur

(Oppdatering 07/03-2017: Det ser ut til at Google har fjernet sensuren av Naturalnews.com.) Google har svartelistet nettstedet NaturalNews.com Om man søker på “NaturalNews.com” får man opp alle mulige andre sider. Google har fjernet hele nettstedet med over 140.000 sider fra indeksen sin. NaturalNews hjelper mennesker med informasjon om å forebygge sykdom, forbedre helse og unngå giftige kjemikalier. Ifølge Mike Adams, mannen bak NaturalNews.com, var grunnen bak sensuren av nettstedet at han nektet å gå mot helseproduktene som selges hos Infowars. Infowars ble selv nylig svartelistet av AdRoll.com, et nettbasert annonseringsselskap. Ifølge Alex Jones, vil svartelisting av AdRoll koste Infowars 3 millioner dollar i årlig inntektstap.

Sist helg var det en fokusert innsats for å ta ut Milo Yiannopoulos, en tidligere nyhetsredaktør i Breitbart, homofil og konservativ som åpent har støttet president Trump. Milo ble tvunget til å trekke seg fra Breitbart. Grunnen bak angrepene var tidligere kommentarer hvor han angivelig skal ha forsvart intime homofile forhold mellom eldre menn og unge gutter. Det kom senere ut at Milo selv var blitt seksuelt misbrukt to ganger som barn, noe han fortalte om på pressekonferansen der han ba om unnskyldning for kommentarene sine.

Kilder:
Destroy-alex-jones-or-we-will-destroy-you
takedown-of-milo-yiannopoulos

Share This:

Related posts

One Thought to “Google sensur slår inn i høygir”

  1. Jens Damenes

    Boikott google gå til duckduckgo.com. der kommer natural news opp

Leave a Comment