Sverige på vei mot kaos og konkurs?

sverige
Ekspertene advarer: Sverige er på vei mot en dyp krise. Kostnader for flyktninger, manglende integrering og finansielle ubalanser varsler om alvorlig og vanskelig tid for svensk økonomi fremover. Fra år 2000 har Sverige innvilget 1,5 millioner oppholdstillatelser. Det er hele 15 prosent av dagens befolkning. i 2016 tok Sverige imot mer enn 160.000 asylsøkere, kun 500 av disse fikk jobb.

Økonomer peker på at svenske husholdningenes gjeld har steget sterk siden 2008, i motsetning til i mange andre land. Malmö, er en av Sveriges fattigste byer. Skattegrunnlaget krymper når yrkesdyktige flytter ut og erstattes av innvandrere, barn og studenter. Samtidig som kommunens kostnader øker til utgifter til sosiale tjenester, barnehage og skole. Nesten halvparten av Malmø kommunes befolkning er under 35 år, 31 prosent er innvandrere og 11 prosent barn av innvandrere. Malmø har store problemer med kriminalitet og enkelte områder er så fiendtlig innstilt mot politi og ordensmakter at de blir omtalt som “No go-zone”.

Kilder:
Rights.no: ja-blir-det-lonnsommere-nå
Aftenposten: Fakta-om-innvandring-til-Sverige
Morgenbladet: Sverigereportasje


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “Sverige på vei mot kaos og konkurs?”

  1. […] kun påsatte bilbranner, men også episoder med håndgranater, skyting, sabotasje , voldtekter og problemer med å integrere den stadig økende gruppen immigranter fra andre kulturer. Politiet i Sverige ønsker nå å installere mikrofoner i innvandrertette områder for å plukke […]

Legg igjen en kommentar