Frankrike i flammer – Store opptøyer i Paris

frankrike-opprorRed. | NY1.NO

Fransk politi har blitt filmet på flukt fra væpnet pøbel og bråkmakere. Det har vært store opptøyer i Paris og uroen har nå spredd seg til sentrum av byen. Vinduer knuses, butikker plyndres, biler brennes, hovedveiene blokeres og politibiler knuses. Ut fra videomateriale ser det hovedsaklig til å være unge menn som er innvandrere og immigranter som står bak vandalismen. Ifølge franske medier har opptøyene og ødeleggelsene forverret seg. 12. og 13. februar ble 32 biler satt i bran, mot 47 biler den 14 og 15. I tillegg er det registrert en økning i antall påsatte branner.

Opptøyene skal ha startet etter en påstand om at en 22-årig mann ha blitt mishandlet og voldtatt av fire politimenn i forbindelse med en ID-sjekk i bydelen Aulnay-sous-Bois i Paris.

Kilder:
lefigaro.fr


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar