Hvordan Obama planlegger å sabotere Trumps presidentskap

Obama_handing_over_the_Presidency_to_Trump_23_croppedRed. | NY1.NO
Tidligere president Barack Obama har sagt han er “oppmuntret” av alle anti-Trump demonstrasjonene. De ekstraordinære utbruddene av diplomatisk aktivitet rett før Obama forlot det hvite hus er svært uvanlig for en president som er på vei ut. Er Obamas angrep på Russland og Israel et forsøk på å binde hendene til den nye administrasjonen? Det er ingen hemmelighet at Trump søker en fredeligere løsning med Russland og ønsker en slutt på den israelsk-palestinske konflikten, og at han ønsker å arbeide for dette på en helt annen måte enn Obama og tidligere utenriksminister Hillary Clinton.

I det som ser ut til å være en svært uvanlig periode etter presidentskapet skal Obama ikke bare fortsette å holde seg bosatt i Washington, men aktivt jobbe i kulissene for å sette opp hva som vil bli en slags skyggeregjeringen for å ikke bare beskytte sin truet arv, men å sabotere den innkommende administrasjonen. Han gjør det gjennom oppsett av et nettverk av venstreorienterte ideelle organisasjoner ledet av OFA (Organizing for Action).

Vanligvis kan man forvente at en organisasjon blir satt opp for å støtte en politiker og hans dagsorden for å stenge butikken etter at kandidaten forlater det hvite hus, men ikke Obamas OFA. Snarere er det klart for kamp, med en voksende organisasjon med mer enn 250 kontorer over hele landet. Obama har en hær av agitatorer, mer enn 30.000, som vil kjempe mot hans republikanske etterfølger. Obama er nært involvert i OFA sine operasjoner og kvitrer fra selskapets konto. OFA aktivister har bidratt til å organisere anti-Trump marsjer i flere amerikanske byer, hvorav noen utviklet seg til opptøyer. Drevet av tidligere medhjelpere og kampanjearbeidere for Obama, viser føderale skatterapporter at organisasjonen har 32,525 frivillige. Registrert som et veldedig foretak trenger ikke organisasjonen å oppgi sine givere.

Kilder:
New York Post: Obamas-petty-attempts-to-sabotage-trump
New York Post: How-obama-is-scheming-to-sabotage-trumps-presidency


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

2 kommentarer til “Hvordan Obama planlegger å sabotere Trumps presidentskap”

  1. John Moses

    Obama har bygd en armé med islamske ekstremister og BLM og andre anarkister . Obama er en fiende av America. Han spilte golf i åtte år, og nå bestemmer han seg for å gå på jobb, ikke for Amerika, men mot Amerika!

    https://www.youtube.com/watch?v=N7KO5JMitGA

  2. jens petter

    Disse betalte demonstrantene må arresteres. De bryter loven ved opptøyer og ødelegger andre sin eiendom.

Legg igjen en kommentar