Strømsjokk for flere med “smart” strømmåler

hafslund-smartstrom-ams-helseskader
Flere familier og grendelag opplever markant økning i strømregningene etter installasjon av såkalte smarte strømmålere. Den lokale avisen Eidsvoll Ullensaker blad har vært i kontakt med flere som har opplevd strømsjokk etter å ha fått installert de automatiske strømmålerne til Hafslund. Etter at Granhaugåsen Grendelag fikk installert ny måler har det registrerte strømforbruk økt med hele 20 – 26% hver måned. Grendelaget, som har samme LED-belysning i 37 lysstolper hele året, er forundret over såpass betydelig økning i forhold til samme periode i fjor.

Hjemme hos Thor-Even Skjølås, som er kasserer i grendelaget, har det registrerte forbruket økt med 15 – 20%. Hafslund svarer at de gamle målerne telte for sakte, noe Thor-Even stiller seg tvilende til: Boligfeltet er 16 år gammelt. Vinteren har vært mildere i år enn i fjor og hjemme hos familien skulle det vært brukt langt mindre strøm enn samme periode i fjor. Brukervanene våre har ikke endret seg, legger Thor-Even til. Flere i samme området har opplevd det samme. Connie Veronica Pettersen uttaler til EUB at hun har opplevd en økning på 37 prosent sammenlignet med før hun fikk AMS måler. Jeanette Slora Johansen fra Eidsvoll har opplevd en økning på hele 123 prosent i forhold til 2015.

Ny1.no publiserte allerede i 2015 en artikkel om hvordan strømregningene kom til å øke som følge av de nye strømmålerne og hvordan de bryter med din rett til personvern.

Intervju med ekspert på mikrobølgeteknologi Barrie Trower

Kilde: EUB: stromsjokk-for-flere-med-ny-strommaler


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

4 kommentarer til “Strømsjokk for flere med “smart” strømmåler”

  1. Til tros for all info o disse smartmetrene , velger det store fletall å aklle reell info for konspirasjonsteorier og sitte og vente , fleer har fått doblet strømregningen og ddette utysket skal ikke i nœrheen av meg .

  2. Siri S.

    Økte strømregninger og fare for helseskade. Forstålig hvorfor folk motsetter seg dette

  3. […] Strømsjokk for flere med «smart» strømmåler Nå får du dyrere strøm, smart strøm er her. Våre historier viser hvorfor vi ikke vil ha «smartmålere» Tilkjent erstatning for hjernesvulst forårsaket av mobilbruk US National Library of Medicine National institue of health: Effects of 2.4 GHz radiofrequency radiation emitted from Wi-Fi equipment on microRNA expression in brain tissue. sollihogdaplussby.no […]

  4. […] ende opp med regningen for budsjettoverskridelser i prosjektet. Flere norske kunder har allerede opplevd strømsjokk etter installering av såkalt “smart” […]

Legg igjen en kommentar