CNN tatt i løgn – Sprer falske nyheter

cnn-fake-news-falske-nyheter-trump-vs-obama-crowdRed. | NY1.NO
For noen dager siden publiserte CNN en artikkel der de sammenligner folkemengden ved Obama og Trump sin innsettelse. I den anledning viste de et oversiktsbilde fra Obama sin første innsettelse side ved side av bilde fra Trump sin innsettelse. Bildet fra Obama viser et folkehav, mens bildet fra Trump viser nærmest folketomme gater.[1] Nå viser det seg at CNN har trykket et bilde tatt tidlig på dagen fra innsettelsen til Trump, før hovedtyngden av mennesker har ankommet, og sammenlignet den med et bilde tatt senere på dagen under Obama sin innsettelse.
Folkehavet ved Trump sin innsettelse
Folkehavet ved Trump sin innsettelse
Bildet fra Trump sin innsettelse er overhodet ikke representativt for antall oppmøtte, noe CNN selv beviser ved at de har en tjeneste med høyoppløselig kamera, hvor man tydelig kan se det enorme folkehavet ved Trump sin innsettelse.[2] Her kan du selv zoome og styre kameraet. Her får man et helt annet bilde av antall oppmøtte enn det bildet som har blitt spredd over hele verden via det ordinære media. Om det skulle være tvil om at bildet fra Trump sin innsettelse er tatt tidligere, kan man ved nærmere øyesyn tydelig se at bildet fra Obama sin innsettelse er krystallklart, noe som tyder på at det er tatt under gode lysforhold, mens bildet fra Trump sin innsettelse er uskarpt og rett og slett av elendig kvalitet. Hvorfor kan CNN klare å ta et krystallklart bilde i 2009, mens de kun klarer å få et uskarpt bilde åtte år senere? Man skulle tro kvaliteten på teknologien skulle tilsi et enda bedre og skarpere bilde?

Kilder:
1. CNN- Fake news: donald-trump-barack-obama-inauguration-crowd-size
2. CNN – Ekte: trump-inauguration-gigapixel


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

2 kommentarer til “CNN tatt i løgn – Sprer falske nyheter”

  1. Anne

    Mainstream media skriker opp om fake news. Bildet fra sammenligningen er uten tvil tatt mye tidligere på dagen. Plassen var fylt opp senere så meget sleipt av CNN og drive med slikt

  2. […] første gang CNN blir tatt i å fabrikkere falske historier I 2017 ble CNN tatt i løgn da de sammenlignet et tidlig bilde av folkemengden ved Trump sin innsettelse med et tatt senere ved […]

Legg igjen en kommentar