Roger Stone påstår han ble forgiftet med polonium

Roger_Stone
Den mangeårige og sentrale Trump støttespilleren trodde han han var slått ut av et mystisk virus, men forteller nå at legene sier han sannsynligvis har blitt forgiftet med radioaktive stoffet polonium.

Forgiftningen skjedde rett etter Stone hadde blitt anklaget av Obama-administrasjonen for å ha forkunnskaper om Vladimir Putin sine planer om å blande seg i valget. Han sier at forgiftning var et forsøk på å stoppe ham fra å vitne i en høring i Kongressen, der han hevdet at han kunne bevise at anklagene var ren løgn. «Jeg tror jeg ble forgiftet for å stoppes fra å eksponere at den russiske hackingen var løgn før etterforskning ble igangsatt av kongressen, ‘ forteller den nå 64 år gamle Stone.

Jeg ble svært syk. Dette viste seg i løpet av 14 dager med høy feber, delirium, nattesvette , jeg hadde lesjoner (vevskader) på brystet og ansiktet mitt … “Den generelle konsensus er at jeg ble forgiftet. Jeg ble forgiftet med polonium eller en substans som har egenskapene til polonium, og dette gjorde meg svært syk, forteller han.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar