Dieselbil-forbud: Tidenes største svindel?

dieselforbud-oslo-svindel-helvete
I 2006 anbefalte regjeringen folk å kjøpe dieselbiler. Avgiftene ble lagt om slik at bilene ble rimeligere. Nå blir det altså forbudt å kjøre dieselbiler i hovedstaden. Oslo kommune innfører forbud mot å kjøre med dieselbil på kommunale veier fra klokka 6 til klokka 22 fra tirsdag 17. januar.

Mazyar Keshvari i FRP uttaler til dagbladet at dette er helt uholdbart. “Man kan ikke innføre forbud mot biler basert på drivstoffet de bruker, spesielt ikke når det er den type bil politikerne som innførte forbudet anbefalte å kjøpe”, sier han.

Kilder:
Oslo kommune gate-transport-og-parkering (dieselforbud)
Dagbladet – tidenes-storste-svindel


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “Dieselbil-forbud: Tidenes største svindel?”

  1. Alf Hansen

    Ikke veldig overasket

Legg igjen en kommentar