Clinton stiftelse permitterer 22 medarbeidere

hillary-merkelige-oppforsel
Clinton stiftelsen har kunngjort at de permitterer 22 medarbeidere i Clinton Global Initiative i samsvar med en plan for å håndtere det negative søkelyset mot organisasjonen under Hillary Clintons presidentkampanje[1]. Stiftelsen har tidligere blitt kritisert for sin håndtering av innsamlede midler. Charles Ortel, en av verdens fremste økonomer, har gått gjennom Clinton stiftelsens offentlige registre og konkludert med at det i all hovedsak dreier seg om svindel[2]. Det har fremkommet avsløringer i Wikileaks om såkalt “pay to play”, hvor land setter inn penger til stiftelsen og mottar gjenytelser ved hjelp av Hillary’s tidligere posisjon som utenriksminister. Norske myndigheter har satt inn hele 731 millioner kroner til stiftelsen, fordelt over flere donasjoner. Norske bedrifter skal som gjenytelse ha mottatt investeringsmuligheter i utviklingsland, på vegne av det amerikanske selskapet Millennium Goals Corporation.[3]

Chelsea Clinton, Hillary sin datter, har ifølge en ny Wikileaks avsløring, lansert en intern gransking av økonomien i Clinton Foundation og Clinton Global Initiative.[4][5]. I en epost sent fra presidentclinton.com til John Podesta står det følgende[3]:

“I just received a call from a close friend of wjcs [Bill Clinton] who said that cvc [Chelsea Clinton] told one of the bush 43 kids that she is conducting an internal investigation of money within the foundation from cgi [Clinton Global Initiative] to the foundation,” Band said in the email. “The bush kid then told someone else who then told an operative within the republican party.”

[1] Prisonplanet: heads-are-finally-beginning-to-roll
[2] Charles Ortel – Gransking av Clinton stiftelsen – rapport/
[3] clinton-foundation-donations-linked-to-state-dept-favors
[4] Wikileaks: Podesta eposter – Chelsea
[5] dailycaller.com: chelsea-clinton-launched-internal-investigation-of-clinton-foundation


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar