Forbrukerrådet går til massesøksmål mot DNB

forbrukerradet-massesoeksmaal-dnb
Forbrukerrådet går til massesøksmål mot DNB på vegne av 180.000 fondskunder. De mener kundene har betalt for en tjeneste de ikke har fått. Oslo tingrett har fastslått at Forbrukerrådet kan fremme massesøksmålet, men DNB har fremdeles muligheten til å anke denne avgjørelsen.

Forbrukerrådet krever at DNB skal betale tilbake 690 millioner kroner til alle som var kunde i DNB Norge-fondene i årene 2010 til og med 2014. Grunnlaget for kravet er at fondene ble markedsført som aktive forvaltede fond, men i realiteten ble driftet som bankens passive indeksfond. Finanstilsynet kom i 2015 med sterk kritikk av DNBs drift og markedsføring av fondet. Gigantsøksmålet ble varslet av Forbrukerrådet i januar 2016.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar