Russlands innblanding i USA-valg lite trolig

hillaryputin
Hillary Clinton har tidligere uttalt at hun mener påvirkningen fra Russland var en medvirkende årsak til at hun tapte valget i november. Hun har sagt at Putin står bak for å skade valgsystemet. Mye tyder på dette ikke stemmer. Julian Assange har uttalt at Russland ikke er kilden til WikieLeaks. I tillegg det faktum at informasjonen om Russlands innblanding kommer fra anonyme kilder innad i CIA og ikke er offisielt utgitt av CIA. Disse anonyme kildene har enda ikke kommet med bevis som underbygger sine påstander. Ved å utgi informasjonen anonymt er det heller ingen som kan stilles ansvarlig for påstandene.

Et problem er at CIA har en lang historie med å komme med løgner. I 2014 ble CIA beskyldt av etterretningskomiteen i Senatet for å ha en kultur med å kontinuerlig utgi feilinformasjon.

Share This:

Related posts

2 Thoughts to “Russlands innblanding i USA-valg lite trolig”

  1. Ben Raw

    At Russland skal ha påvirket valget i USA øres ut som en konspirasjonsteori. Finnes det noen fakta?

    1. Tor med hammeren

      nei!!

Leave a Comment