Hillary Clinton – Dronningen av falske nyheter

falske-hillary
Kvinnen som stemte for en krig som drepte hundretusener basert på løgn sier nå at falske nyheter “kan sette liv i fare”. “Det er en epidemi av ondsinnede falske nyheter og falsk propaganda som oversvømmet sosiale medier det siste året – Det er nå klart at såkalte falske nyheter kan ha reelle konsekvenser,” sa Clinton under en tale torsdag. “Liv er i fare – livene til vanlige mennesker” la hun til. Slik bekymring for “uskyldige liv” var ikke så tydelig når Hillary støttet de falske nyhetene som førte til krigen i Irak, som førte til nedslaktingen av hundretusener av uskyldige liv. En krig basert på falske varslere og falsk etterretning, som påstod at Irak hadde masseødeleggelsesvåpen, og at Saddam Hussein var involvert i 11/9.

Heller var ikke Hillary sin sympati for uskyldige liv tydelig når hun bidro til å føre de falske nyhetene om at jihadist-opprørerne i Syria og Libya egentlig var “moderate opprører” for så å sende dem våpen, som førte til en konflikt med flere hundre tusen døde og fordrevne mennesker, i tillegg til et havarert kontinent og grobunn og fremvekst av ISIS. Hillary plutselige bekymring for falske nyheter som kan sette liv i fare var også merkbart fraværende tilbake i september 2012, da hun presset frem den falske nyhetsartikkelen om at en YouTube-video hadde skylden for angrepet på Benghazi som drepte ambassadør Chris Stevens og tre andre uskyldige mennesker. Det hele kan virke som en spøk, men en spesielt syk spøk gitt Hillary sin rolle som pådriver for falske nyheter som har ført til at utallige uskyldige mennesker har mistet livet.

Share This:

Related posts

Leave a Comment