Falske nyheter: Nrk om Trump og atomkrig

Hillary atomkrig
Det har versert flerfoldige artikler den siste tiden som forsøker å knytter Trump til faren for atomkrig. Sannsynligvis gikk instruksen ut til vestlig media, fra deres eiere og kontrollører, om å spre denne frykten, etter at det ble kjent om den virkelig faren for ny verdenskrig dersom Hillary skulle bli valgt som president. Fakta er at Hillary Clinton ønsket en flyforbudssone i Syria (se video), som vil betydd en direkte krig med Russland, akkurat som fire stjerners general Joseph Dunford fra USA har konkludert med. En krig med Russland vil fort kunne utvikle seg til en ny storkrig og mulig atomkrig.

Så hvorfor hamrer så NRK og de andre norske mediene løs på Trump og frykten for krig med han som president? Hvorfor det totale fraværet av kritikk mot Hillary Clinton? Finnes det hold i disse påstandene? Hva har han uttalt selv? La oss se på fakta. Påstandene om at Trump vil bruke atomvåpen mot Europa stammer fra et intervju med MSNBC, hvor intervjuer presser Trump på spørsmålet. Her er løst oversatt fra intervjuet. Trump: “Jeg var mot krigen i Irak og jeg skal være den siste til å bruke atomvåpen.” Intervjuer: “Kan du fortelle til Midtøsten at vi ALDRI kommer til å bruke atomvåpen?”. Trump: “Jeg vil ikke si det, jeg vil aldri ta noen av mulighetene vekk fra bordet:” Intervjuer: “Hva med Europa? Vi kommer ikke til å bruke det i Europa?”. Trump: “Jeg kommer ikke til å ta vekk muligheten”. Intervjuer: “Du kommer kanskje til å bruke det i Europa?” Trump: “Nei, jeg tror ikke det, men”. Intervjuer (ler): “Hvorfor kan du ikke bare si det? Jeg kommer aldri til å bruke atomvåpen i Europa?”. Trump: “Jeg kommer ikke til å kortet av bordet.” (se video). Så det som vi ser her er tydelig at Trump ikke ønsker å bruke atomvåpen, men at han vil ikke gi sine motstandere overtak ved å si fra seg muligheten på forhånd.

Så hvilken vinkel bruker så NRK? Her er et knippe overskrifter: “Forskar: Ingen kan stoppa Trump frå å bruka atomvåpen om han vil”, “Ingen har veto når presidenten har gitt ordre – NRK Urix”, “Kan ikke stole på Trump med atomvåpen”, “Mener Erna er for snill med Trump”. Andre overskrifter. ABCnyheter: “Redd for 3. verdenskrig om Trump vinner”, Bergens Tidende: “Trump er det siste vi trenger”, TV2 “Slapp av – Donald Trump blir aldri president”, VG: “To av tre nordmenn urolige for hva Trump kan finne på”

Forskjellen på ny1.no og Nrk er at vi viser hva Trump og Hillary FAKTISK har uttalt selv og får ikke en “ekspert” til å uttale seg på vegne av falske rykter spredd av politiske motstandere.

NRK: Ingen kan stoppe Trump fra å bruke atomvåpen

Share This:

Related posts

2 Thoughts to “Falske nyheter: Nrk om Trump og atomkrig”

  1. Ben Raw

    Bestefar sa atombomba i ikke virka og var en bløff- dem gravde rør dypt i bakken og eksploderte TNT i det slik at “soppen” oppsto.. Derimot var uran en ufarlig og glimrende skilde til gratis og ren energi, hvem vet?

Leave a Comment