Trump effekten

trump-effekten
Tilkommende president Donald Trump ser ut til å holde ett av sine kampanjeløfter allerede før han sitter i presidentstolen. Han har tidligere uttalt at han ville sørge for at arbeiderne ved bedriften Carrier, som produserer klimaanlegg, varme- og kjøleutstyr, ville beholde jobbene sine. Nå har han utarbeidet en avtale med selskapet om å beholde 1.000 arbeidsplasser ved anlegget deres i Indianapolis, istedenfor å flytte dem ut til Mexico som selskapet opprinnelig hadde planlagt.

Trump skal besøke anlegget torsdag. Ansatte sier seg svært fornøyd med avtalen. Donald Trump har også sagt at han gir avkall på de 3,3 millioner kroner han har krav på i presidentlønn. Bernie Sanders kritiserer Trump og uttaler at selskaper kan true med å flytte jobber til Mexico, for å presse frem skattelette.

Share This:

Related posts

Leave a Comment