Utbetalt 233 millioner i erstatning etter svineinfluensavaksinen

PandemrixRed. | NY1.NO
I 2009 anbefalte norske helsemyndigheter nordmenn til å ta vaksinen Pandemrix mot svineinfluensa. Syv år senere har Norsk pasientskadeerstatning (NPE) utbetalt hele 233 millioner kroner i erstatning til pasienter som har fått bivirkninger av vaksinen. NPE har mottat 686 saker i forbindelse med bivirkninger etter svineinfluensavaksinen. Nå har de betalt 214 av totalt 233 millioner kroner i erstatning til pasienter som har utviklet sykdommen narkolepsi. Narkolepsi er en nevrologisk tilstand som karakteriseres av plutselige og ukontrollerbare søvnanfall, påtrengende søvnighet på dagtid, søvnparalyse og noen ganger hypnagoge hallusinasjoner.

Det viser seg at både voksne og barn kan utvikle narkolepsi etter å ha tatt influensavaksinen. Det er risiko for at vaksiner kan gi alvorlige nevrologiske bivirkninger, spesielt de som inneholder kvikksølv. Kvikksølv er forbudt å bruke i alle produkter med noen få unntak slik som vaksiner.

Kilder:
Wikipedia: Narkolepsi

Dagbladet: myndighetenes-anbefaling-ga-bivirkninger-har-betalt-233-millioner-i-erstatning-for-svineinfluensavaksinen


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

2 kommentarer til “Utbetalt 233 millioner i erstatning etter svineinfluensavaksinen”

  1. Ben Raw

    Når de fleste som døde hadde tatt vaksinen og også så mange er blitt syke er det ikke bra. Vi skal være glad for at det ikke er rapportert flere skadede ennå, men vaksineforsøk kan i noen tilfeller gi svar.

  2. Desire Røver er en undersøkende journalist fra Nederland. På sin hjemmeside skriver hun “ ingen del av en vaksine hører hjemme i en menneskekropp”.
    I 2012 deltok hun i “Open mind Conference” i Skanderberg i Danmark., der hun holder forelesningen “Vaccination- the Unknown “story”:http://gallerigrabolsodegarden.com/2017/01/08/vaksinering-den-ukjente-historien/

Legg igjen en kommentar