Kraftig jordskjelv i Japan

tsunami-jorskjelv-japan-2016
Et jordskjelv med styrke 6,9 har rystet det nordøstlige Japan. En mindre tsunami traff kysten av Japan etter det kraftige jordskjelvet. Rystelsene ble utløst utenfor kysten, øst for Fukushima-området og atomkraftverket som ble ødelagt av den voldsomme tsunamien som rammet Japan i 2011.

En bølge på én meter har truffet land nær kjernekraftverket i Fukushima. Det er meldt om bølger på opp mot halvannen meter andre steder. Det er sendt ut advarsel om bølger på opptil tre meter. Innbyggere i en flere områder langs kysten har fått beskjed om å evakuere. Ingen meldinger om alvorlige skadde så langt.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “Kraftig jordskjelv i Japan”

  1. Siri

    Trist for Japan nå igjen. Håper ingen blir alvorlig skadde

Legg igjen en kommentar