Sensur – Skal merke uønskede nyheter som “falske”

falske-nyheter-nrk-dagbladet-vg-nettavisen
“Falske nyheter”: Stempelet som skal brukes for å sensurere uønskede nyheter. Nyheter som utfordrer et virkelighetsbilde skapt av et stadig mindre fritt media under kontroll av noen få store mediekonsern.

For de av dere som fremdeles har hodet i sanden og nekter å ta inn over seg at de store mediene styres, kontrolleres og samkjøres, ta en titt på siste fremstøt: “Fake news”, utrykket har versert i de fleste kontrollerte utenlandske kanalene den siste tiden og nå skal ideen promoteres her til lands også. NRK følger opp med artikkelen “Frykter falske nyheter også i Norge” hvor de kommer med påstanden: “Falske nyhetssaker kan ha påvirket det svært jevne presidentvalget i USA. Norske politikere frykter utviklingen”. I artikkelen sutres det over at såkalte “falske nyheter” som blir delt på FaceBook. NRK blander klart oppdiktede historier med nyhetssaker som ikke ønskes dekket av den politisk korrekte statseide nyhetkanalen. Først kommer de med en klar falsk nyhet, nemlig at Paven skal ha støttet Trump, helt usant og så følger de opp med historien om Hillary og våpensalg til terorister, den såkalte “fast and furious” skandalen. Et raskt søk på google: “fast and furious hillary clinton” viser hele 776 000 treff. “Skandalen ingen skriver om”. Det har kommet ut at våpenet brukt til å drepe tollagenten Jamie Zapata i februar 2011 var knyttet til Fast and Furious skandalen. Andre våpen har også blitt koblet til mordet på grensevakten Brian Terry i desember 2010. Informasjon om hendelesen er også kommet ut i WikieLeaks hvor Hillary Clinton tydelig er bekymret hvorvidt saken har fått pressedekning.

Ifølge VG ønsker nå FaceBook å utestenge “falske” nyhetsider i å bruke selskapets reklamenettverk. Marie Simonsen i Dagbladet skriver en artikkel hvor hun klager på at Trump har lyttet til Alex Jones. Marie Simonsen beskriver Alex Jones som den meget kontroversielle sjefen for nettstedet infowars.com, som lever av å spre “falske nyheter” og konspirasjonsteorier. For å bygge opp under påstanden påstår hun videre at Alex Jones sier myndighetene stod bak Oklahoma-bombingen og 11/9 tragedien. Sannheten er at Alex Jones har pekt på at kriminelle elementer innad i myndighetene har vært klar over, eller involvert i både 11/9 terrorangrepet og Oklahoma-bombingen. Det finnes omfattende indisier, omstendigheter og bevis som peker på at dette absolutt er korrekt. Det er laget timesvis med dokumentarer som går gjennom alle bevisene for at de offisielle fantasifortellingene fremsatt av de døende dinosaurmediene er fullstendig falske og oppdiktede. Det blir for mye å gå gjennom alt her, men viser til Arkitekter og Ingeniører for 11/9 sannhet hvor hele 2.717 arkitekter og ingeniører har skrevet under for å få en ekte undersøkelse av terrorangrepet 11/9-2001.

(artikkelen oppdateres)

Kilder:
Architects & Engineers for 9/11 Truth
2.717 arkitekter og ingeniører har skrevet under mot den offisielle 11/9 forklaringen
NRK: frykter falske nyheter i Norge
wikileaks-gotten-press-clinton-asked-fast-furious-killing-ice-agent
Wikileaks: AMERICAN GUNS KILLING AMERICAN AGENTS
confidential-email-proves-hillary-clinton-supplied-al-qaida-with-weapons-through-benghazi-embassy
VG: facebook-utestenger-falske-nyhetsnettsider
Dagbladet: trump-horer-pa-mannen-som-tror-myndighetene-sto-bak-911
Facebook-og-Google-kutter-annonser-for-a-stoppe-falske-nyheter
ABCnyheter: bekymret-over-falske-nyheter
Nettavisen: falske-nyheter-pa-facebook-er-et-problem

Kontakt oss dersom wikileaks dokumenter bli utilgjengelige, så laster vi opp kopi.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

4 kommentarer til “Sensur – Skal merke uønskede nyheter som “falske””

 1. Veldig grundig skrevet artikkel. Er ikke alltid like lett se hva som er falsk og hva som er ekte, se her feks: https://www.youtube.com/watch?v=4sKTe6hzlio&app=desktop

  1. Siri

   Bra video. viser at det ikke kan stoles på media

 2. Bjørn Bjørnson

  Stol ikke ett sekund på media. De vrir og vrenger på alt. Var det ikke sånn at Trump ikke kunne vinne valget?

 3. Atle Pedersen

  1984: “Ministry of truth”

Legg igjen en kommentar