Hillary-tilhengere går berserk etter Trump seier

hillary-tilhengere-amok-beserk-etter-trump-seier
Det har oppstått flere utbrudd av protester og herjinger i USA etter at Trump vant presidentvalget. Folkemengder bestående av Hillary sine støttespillere, studenter, kommunister og innvandrere som frykter deportasjon har gått berserk i flere byer i USA.I Oakland har en folkemengde knust flere vinduer, samt en politibil. Folkemengder har sperret for trafikk og vandaler har satt fyr på og veltet søppelspann ut i gatene. Demonstranter knuste vinduene i lokale bedrifter, rådhuset og startet en brann i første etasje av bygningen.. Tilrop som “fuck Trump” og plakater med “Trump = nazi” kan bli hørt og sett. Før valget ble det spådd at om Trump tapte valget kom tilhengerne hans til å skape opptøyer, nå ble det altså motsatt.

Flaggbrenning

anti-trump-crowd-smashes-windows-police-cruiser-in-streets-of-oakland

Share This:

Related posts

Leave a Comment