Trump valgt som ny president i USA

donald-trump
Trump sikret seg flere viktige stater, inkludert Florida, North Carolina og Ohio. Helt tilbake til 1964 har alle som har vunnet Ohio blitt president. Dette valget har gjort alle spådommer fra media til skamme. De aller fleste største mediene har spådd Hillary som vinner i presidentvalget. Trump er også den som har blitt latterliggjort og angrepet på alle mulige måter fra statstøttet media og media eid av større konsern som alle har støttet Hillary. Det er tidligere kommet flere påstander om bevisst manipulering av meningsmålinger som har vist Hillary som klar vinner. Trump har stort sett kun blitt støttet av alternativ media, men som det har vist seg er tilliten til det gamle ordinære mediekanalene helt på bunn.

Share This:

Related posts

2 Thoughts to “Trump valgt som ny president i USA”

  1. Siri

    Alle de store aktørene støtter Hillary og er imot Trump. Nå får vi se om han virkelig er på folkets side eller om han er det hemmelige trumpkortet til makteliten.

Leave a Comment