Norske massemedier strippet for objektivitet – Fortsetter hatkampanjen mot Trump

dinosaurmedia-gaar-dukken
Ny1.no mener: En gang var nyhetsformidling ment å være et felt hvor journalister utøvde yrket sitt med integritet. Objektiv journalisme var standarden man strevde for å oppnå. Saklig, upartisk journalistisk arbeid som skulle fremstå som nøytral og på denne måten oppnå troverdighet overfor aktuelle lesere. Slik er det dessverre ikke lenger. Aldri før har det være så åpenbart at media støtter en av kandidatene til presidentvalget i verdens mektigste land.

Vestlige massemedier, statstøttede og eid av noen få store internasjonale selskaper har kjørt tilnærmet ensidig negative artikler om Donald Trump, mens de samtidig hyller Hillary Clinton. Eksempler på artikler er: ABCnyheter: “Trump møtt av buing i New York”, “Ville forhindret at Trump ble presidentkandidat”, “Redd for 3. verdenskrig om Trump vinner”. NRK: “Clinton stemte til rungende applaus”, “Mexico har kriseplan klar I tilfelle Trump vinner”, “Kriseberedskap i Mexico i tilfelle Trump vinner”, “Reuters: 90 prosent sjanse for Clinton-seier”. Nettavisen: “Trump møtt med buing”, “Hillary Clinton satte publikumsrekord”.

Det er noen vesentlige fakta de ovennevnte “glemmer” å nevne. Når Trump blir koblet sammen med mulighet for 3. verdenskrig, så er det faktisk Hillary som har gått inn for krig med Iran, samt en flyforbudssone i Syria, noe som betyr direkte krig med Russland som har luftherredømme der. Noe som fører oss alle ett skritt nærmere 3. verdenskrig. Trump på sin side har åpnet opp for å forbedre forholdet til Russland. Angående nettavisens “Hillary satte publikumsrekord”, vel, Publikumsrekorden var det vel Bruce Springsteen og Jon Bon Jovi som stod bak. Hillary har faktisk rekordlav oppmøte på sine taler og det er forståelig hvorfor hun trenger drahjelp fra populære musikere for å dra publikum.

Oppsummert er det ikke vanskelig for et åpent sinn og se at de store mediene er for Hillary og mot Trump. Hvorfor? Er det fordi Trump kan virke selvgod til tider, er totalt frittalende og ikke lar seg plukke på nesa av noen? Eller er det slik at massemedia nå er samlet på noen få mektige hender som ser seg mest fortjent med at Hillary vinner for hun vet de kan kjøpes for penger. Hun har blitt kjøpt og hun kan bli kjøpt, noe som kommer tydelig frem av wikileaks dokumenter som viser kobling mellom Clinton i utenriksdepartementet, the Clinton Foundation og Clinton Global Initiative.

clinton-epost-lekkasje-731-millioner-overfort-fra-norge


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

4 kommentarer til “Norske massemedier strippet for objektivitet – Fortsetter hatkampanjen mot Trump”

 1. Roald

  Noen skylder oss (det norske folket) 731 millioner pluss renter + skal sitte i fengsel for korrupsjon, tyveri, valgfusk, kriminalitet mot menneskeheten etc.

 2. ..valgdag og valgmaskinene skal endelig brukes igjen: https://www.youtube.com/watch?v=mQsNkt9yuKI

 3. Roald

  Fantastisk nyhets side. Takk for at dere skriver sannheten istedetfor fake propaganda news slik vi opplever fra de store aktørene i Norge for tiden. Lykke til videre.

  1. lablogic

   Tusen takk! 🙂

Legg igjen en kommentar