Aviser uten kommentarfelt er feige!

spetalen
Øystein Stray Spetalen uttaler til Nettavisen at han mener aviser uten kommentarfelt er feige. Aviser som Dagbladet og Aftenposten er feige som har sluttet med kommentarfeltene på sine artikler. Jeg mener det er en viktig grunn til den nedgangen de opplever, sier den frittalende milliardæren til Nettavisen. Han påpeker videre at i kommentarfeltene kan kildene selv både korrigere opplysninger og presentere sine fakta.

Det er ikke kun Dagbladet og Aftenposten som har sluttet med kommentarfelt. NRK har også kuttet ut kommentarfeltene i alle artikler unntatt noen få som NRK har lagt ut under kategorien “ytring”. I tillegg til at NRK har fjernet muligheten til å kommentere, ønsker nå politikere at Norges befolkning skal bli tvunget til å betale NRK avgift over skatteseddelen, selv de som ikke benytter seg av kanalen! TV2 har tatt vekk muligheten til å kommentere på de aller fleste artiklene sine med unntak av noen få artikler om bil og værvarsel. Her på Ny1.no kan du kommentere på alle artikler og vi stenger ikke kommentarfeltet fordi klokken er over 23. Vi er tross alt på Internett!

Kilde: Spetalen: Aviser uten kommentarfelt er feige


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

4 kommentarer til “Aviser uten kommentarfelt er feige!”

 1. Tror jeg må si meg noe enig med Spetalen og Nettavisen der. Ofte kan kommentarfeltet være både mer opplysende og informerende enn selve artikkelen i seg selv. Men en form for effektiv sensur er det nå ihvertfall..

  1. Marius

   Enig. Internett skulle liksom gi oss mer frihet – ikke mindre

 2. Per Olav

  Avisene er redde for å vise folks mening

 3. Albin Kristiansen

  Tror nok ikke Dagbladet, NRK og Aftenposten tålte alle de negative tilbakemeldingene de fikk. De ble nesten alltid motsagt på sakene de frontet.
  Media forstår ikke hvorfor meningsmålingene bommet så stygt under USA-valget.
  Enkelt…. media har stått for en så massiv stygg omtale av Trump, samtidig som de har rost Clinton opp i skyene, at mange ikke turte si sin egentlige mening om Trump, i frykt for å havne utenfor samfunnets gruppetilhørighet. Dette er sterke krefter, som jeg nok tror media er klar over. Mange oppfatter nok media, og spesielt NRK for å stå for folkemeningen…. selv om det ikke kunne vært mer feil i mange tilfeller.
  I alle fall… når folk kom til stemmeavlukkene, var de alene. Der så ingen hva de stemte…

Legg igjen en kommentar