Valgfusk avslørt i demokratenes leir (video)

valgfusk-project-veritas
Eksplosiv ny video fra Prosjekt Veritas viser tydelig skitne triks hos demokratene og hvordan det planlegges valgfusk og voldelige opptøyer mot Trump og hans tilhengere. Blant annet hvordan personer skal stille i kø mange timer før og late som de er Trump tilhengere for så å starte voldelige handlinger bak Trump som skal fanges på kamera.

I den andre videoen av James O’Keefe nye eksplosive serien om Hillary Clinton-kampanjen, forteller partietledere hos demokratene oss hvordan de lykkes å begå valgsvindel i stor skala. Scott Foval, som siden har blitt sparket, innrømmer at demokratene har vært involvert i valgfusk i femti år!!

Rigging the Election – Video I: Clinton Campaign and DNC Incite Violence at Trump Rallies

Rigging the Election – Video II: Mass Voter Fraud


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

2 kommentarer til “Valgfusk avslørt i demokratenes leir (video)”

  1. “Den som teller stemmene er den som bestemmer valget” -har blitt sagt en gang. Men en ting skal denne Obama fra det demokratiske parti ha; han prøver ihvertfall å roe ned gemyttene: https://www.youtube.com/watch?v=jKHmNAhK8ck

  2. […] Washington Post journalister produserte falske nyheter om Trump og Russland, samt avslørt hvordan demokratene lykkes å begå valgsvindel i stor skala. Nå er det Google som får gjennomgå. Project Veritas har sluppet en ny rapport med video av en […]

Legg igjen en kommentar