Trump vs. Hillary – Presidentdebatten del 3 (video)

trump-vs-hillary
Trump langet ut mot Hillary i natt og beskyldte henne flere ganger for å inngå dårlige internasjonale avtaler og regelrett bli lurt trill rundt av andre land. Clinton påstår at hun ikke ville øke skatter for de som tjener under 250.000 dollar og påstår hun hadde vært med på å kutte skatter til de rikeste tidligere uten at det har fungert bra for økonomien. Trump pekte på at USA har stagnert og mange firmaer

Trump pekte på at landet har stagnert, bedrifter har gått konkurs, jobber forsvunnet mens Hillary Clinton har vært med å styre landet. Hillary klaget på at Trump hadde brukt kinesisk stål i sine bygninger. Trump sa at om Hillary ikke likte det han har gjort, så burde hun forandre lovene bedrifter i USA må jobbe under. Hillary pekte på sin lange erfaring innen politikken. Trump innrømmet at hun hadde lang erfaring, men lang dårlig erfaring hvor hun ikke har fått utført god politikk. Trump mente videre at Hillary ikke burde fått lov til å stille til valg på grunnlag av at hun slettet tusenvis av eposter ulovlig. Trump pekte også på det korrupte media.

Hillary sa også at hun ønsker å få en flyforbudssone i Syria, noe som vil bety direkte krig med Russland og sannsynligvis føre til tredje verdenskrig.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “Trump vs. Hillary – Presidentdebatten del 3 (video)”

  1. Ben Raw

    Hehe- litt av en gjeng. Blir sure&grinete bare fordi Trump (med stum H) avslører spillet? : https://www.nrk.no/video/PS*66af15fd-fb24-4019-af15-fdfb24a01905

Legg igjen en kommentar