Fredsråd: Krigen i Syria- ikke borgerkrig, men invasjon

det-amerikanske-fredsraadet
Representanter fra det Amerikanske fredsrådet informerer etter å ha besøkt Syria, og lært at det amerikanske folket blir ført bak lyset. Representantene mener, etter å ha intervjuet og snakket med det syriske folket, at det ikke er en borgerkrig mellom Assad og den syriske befolkningen, men heller at det er terroristgrupperinger støttet fra land utenfor Syria som herjer landet.

Fredsrådet peker på at sanksjoner anført av USA er med på å hindre at sivilbefolkningen får tilgang til nødvendig medisinsk hjelp. Rådet peker også på at mange går over til terroristene, som blir støttet utenfra, som eneste mulighet for å kunne overleve i en krigsherjet hverdag. Fredsrådet forteller om barnedrap, kidnappinger, voldtekt, muliggjort med finansiering av terroristgrupper utenfra.

Fredsrådet peker videre på at nyhetbildet som blir rapportert i vestlig media er fullstendig feil og at det ikke gir noen mening at Assad, som forsøker å beholde infrastrukturen og bygge en fremtid for det syriske folk, skulle være den skyldige i å ødelegge sykehus, eller alle andre steder som den vestlige media påstår at han står bak.

Videre blir det pekt på at regjeringen har opprettet et forsonende, helbredende og gjennomrettende program, hvor syrere som har sluttet seg til leiesoldatene, får mulighet til å komme tilbake til det syriske samfunnet bare de legger ned våpnene. Dette gjøres for at det ikke skal dannes grupper med syrere som føler seg utelatt av samfunnet. Et litt annet bilde enn det vi blir fortalt i vestlige medier. Se videoen under for å danne deg ditt eget inntrykk.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar