Regjeringen gir bort 11.223,- kroner fra hver private husholdning til EU!

regjeringen-gir-bort-dine-penger-til-eu
Norge stiller 26 milliarder kroner til disposisjon for EU. I 2015 var det registrert rundt 2.3 millioner privathusholdninger i Norge. Beløpet regjeringen har satt til disposisjon for EU tilsvarer dermed hele 11.223,- kroner pr. privathusholdning, dette inkluderer de som bor alene. Midlene skal brukes til såkalte utjevningstiltak i 15 land i Sentral- og Sør-Europa.

Milliardbeløpet er resultatet av en avtale med EU om EØS-midler som ble signert 3. mai i år. Gjennom avtalen har regjeringen forpliktet seg til å stille om lag 26 milliarder kroner av mine og dine penger til disposisjon i 15 mottakerland i Sentral- og Sør-Europa for perioden frem til 2021. Ifølge regjeringen ønsker de å satse pengene på felleseuropeiske utfordringer. Områder vi ønsker å satse på, er vekst og innovasjon og asyl/migrasjon, sier EØS- og EU-minister Elisabeth Vik Aspaker.

Kilder:
Statistisk sentralbyrå, befolkning/statistikker
Regjeringen: Norge stiller 26 milliarder til disposisjon


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

3 kommentarer til “Regjeringen gir bort 11.223,- kroner fra hver private husholdning til EU!”

 1. Arne Johannesen

  Helt sykt

 2. Per Slem

  Forstår jeg det riktig at “Områder vi ønsker å satse på, er vekst og innovasjon og asyl/migrasjon, sier EØS- og EU-minister Elisabeth Vik Aspaker. ” Så først er politikerne våre med på å destabilisere land i midt-Østen og Nord Afrika. Så går de med på å bruke våre skattepenger på å betale inn millioner av illsinte unge muslimske menn? Og så lurer de etterpå hvorfor det oppstår terror i land som Frankrike, Tyskland og Sverige!?

 3. Strike

  5.kolonistene som styrer dette landet fornekter seg ikke! Vi har stemt nei til EU to ganger, men allikevel signerte Gro Harlem Brundtland & Co innmeldingen FØR folkeavstemmingen i 1994!
  Videre har de i 2014 fjernet Straffelovens § 83:
  “Den som rettsstridig søger at bevirke eller at medvirke til, at Norge eller nogen del av riget bringes under fremmed herredømme eller innlemmes i anden stat, eller at nogen del av riget løsrives, straffes med hefte i minst 8 år eller med fengsel fra 8 år inntil 21 år”.
  INGEN har blitt straffeforfulgt for dette lovbruddet, og dette beviser at vi IKKE lever i en rettsstat!

Legg igjen en kommentar