Trump vs. Hillary – Presidentdebatten del 2 (video)

trump-vs-hillary
Se hele presidentdebatten her. Trump og Hillary langet ut mot hverandre i natt. Trump langet også ut mot Bill Clinton da han flere ganger ble konfrontert av programlederne om hans tidligere uttalelser angående kvinner: Jeg angrer mine ord, men det var ord, hans var handling. Det har ikke vært noen andre innenfor politikken i denne nasjonen som har misbrukt kvinner i en slik grad som Bill Clinton. Hillary Clinton angrep også de samme kvinnene.

Trump brakte også opp saken hvor en 12 år gammel jente ble voldtatt, hvor Hillary, som da jobbet som advokat, fikk den tiltalte frikjent og senere kom det ut opptak hvor Hillary ler av at tiltalte bestod en løgndetektor test, til tross for at han var skyldig.

Hillary intervju angående sitt forsvar av voldtektsmann

Donald Trump om damer:


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar