Trump vs. Hillary – Presidentdebatten

trump-vs-hillary
Det nærmer seg presidentvalget 8 november og i natt har presidentdebatten pågått i USA. Trump angrep Hillary over politikken utført i Midtøsten når hun var utenriksminister og sa hun hadde etterlatt Midtøsten i fullstendig kaos. Trump pekte også på at Hillary har brukt over 200 millioner dollar på negative TV-kampanjer mot han, mens han nesten ikke har bruke en dollar.

Hillary på sin side forsøkte å så tvil om Trump sin forretningsetikk og at han ikke har frigitt selvangivelsen sin. Hillary kom også med en rekke personangrep mot Trump og stilte spørsmål om han virkelig var så rik som han blir fremstilt. Trump derimot anklaget Hillary for å ha lagt til rette for fremveksten av IS og over avtalen som er inngått med Iran over landets atomprogram.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar