Rik og hvit – George Soros finansierer raseopptøyer

george-soros-blm
Split og hersk. George Soros, styrtrik amerikansk finansmann, har hatt fingrene sine borti flere tvilsomme affærer ved å finansiere opptøyer og revolusjoner slik som i Georgia og Ukraina. Det har vist seg at lederen i “Black Lives Matter”, Deray Mckesson, bor i et hus som eies av styremedlem i George Soros ‘Open Foundation, og hever en lønn på hele 1.337.160 kroner, betalt av skattebetalere fra Baltimore distriktet.

I løpet av 1980 og 1990 tallet, investerte Soros sin ekstraordinære rikdom til til å finanisere revolusjoner i mange europeiske land, inkludert Tsjekkoslovakia, Kroatia og Jugoslavia. Han oppnådde dette ved å lede penger til politiske opposisjonspartier , forlag, og uavhengige medier i disse landene. Hvis du lurer på hvorfor Soros blandet seg opp i på disse landenes interne forhold, kan en del av svaret ligger i det faktum at under og etter kaoset, investerte han tungt i eiendeler i hver av de respektive landene.

Flere av George Soros grupperinger har gitt støtte, hjelp og instruksjoner til den rasistiske Black Lives Matter bevegelsen og tilknyttede organisasjoner, med milliardæren som alene har investert hele 267 millioner kroner i bevegelsen. Så mens opptøyene fortsetter i Nord-Carolina og media rapporterer på de som fredelige demonstrasjoner sitter Soros og gnir seg i hendene.

Kilder:
black-lives-matter-produced-by-george-soros
leaked-list-shows-ferguson-protesters-paid-by-soros-front-group
George-soros-singlehandedly-created-european-refugee-crisis-and-why


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “Rik og hvit – George Soros finansierer raseopptøyer”

  1. […] who-is-jason-kessler-unite-the-right American Family Association: ANTIFA and the Looney Left George Soros finansierer raseopptøyer Regjeringen ønsker å gi syv milliarder kroner til George Soros stiftelse Splcenter.org: […]

Legg igjen en kommentar