Clinton epost lekkasje: 731 millioner overført fra Norge

hillary-korrupsjon
Donasjoner til Clinton stiftelsen knyttes nå til statlige gjentjenester. Samordning mellom inntekter til Clinton stiftelsen og statlige gjentjenester avsløres i nylig lekkede e-poster. Fra Norge er det blitt overført over hele 731 millioner til Clinton stiftelsen. Norske myndigheter har delt opp donasjonene slik at det ser mindre ut enn det faktisk er. Som gjentjeneste har norske bedrifter mottatt investeringsmuligheter i utviklingsland på vegne av det amerikanske firmaet Millennium Goals Corporation.

Avsløringene kommer som følge av nylig frigitte e-poster fra Hillary Clintons private e-postserver hjemme i hennes hjem i New York og gir et klarerer bilde av “pay-to-play” koblinger mellom Clinton i utenriksdepartementet, the Clinton Foundation og Clinton Global Initiative, og det private investerings-rådgivning og verdipapirforetaket Teneo Holdings, Inc. i Manhattan.

Kilder:
clinton-foundation-donations-linked-to-state-dept-favors
Bill Hillary & Chelsea Clinton Foundation not rate worthy

Share This:

Related posts

7 Thoughts to “Clinton epost lekkasje: 731 millioner overført fra Norge”

 1. Ragnar Otterstad

  e-poster fra Hillary Clintons sin private

  Hva gjør ” sin” her annet enn å gi setningen et sandkassepreg !

  1. lablogic

   Den er grei. Har tatt vekk “sin” 😉

  2. Ron Morris

   Antagelig det samme som du… fordummer diskusjonen ,

 2. Erik Kristiansen

  Er det noen politikere som kan forklare det Norske folk hvordan dette har foregått uten at den vanlige mann og kvinne har blitt innformert dette hadde vel vært mer annvente penger her hjemme til eldre og trengende

 3. oddbjørn melberg

  God Høyre og AP politikk. Svindel er et bedre begrep.

 4. […] skulle vinne presidentvalget. Overføringer som har fremkommet i avsløringer fra WikiLeaks. Fra Norge er det blitt overført over hele 731 millioner (89,600,000 dollar) til Clinton stiftelsen. Trump har blitt kalt russisk agent, rasist, nazist og nå det nye, at han skal være dement eller […]

Leave a Comment