Wi-Fried – Du lever i en mikrobølgeovn (video)

mikrobolgestraaling-farlig-gsm

Informasjon om farene ved mikrobølgestråling fra mobiltelefoner og WiFi. Dokumentaren Wi-Fried fra TV-programmet Catalyst i Australia har blitt sensurert, tatt av luften og programleder Maryanne Demasi har blitt suspendert. Videoen ligger på YouTube og vil bli lastet opp igjen om den blir tatt ned.

Kilder:
Science Censorship in Australia: The retraction of the ABC TV Catalyst “Wi-Fried?”

Abc.net.au (video sensurert)
powerwatch.org.uk (video sensurert)


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

4 kommentarer til “Wi-Fried – Du lever i en mikrobølgeovn (video)”

 1. Ben Raw

  • “Ved regelmessig bruk av mobiltelefon ble det
  funnet en redusert risiko for hjernesvulst.” – hovedkonklusjon i dette dokumentet fra Statens StråleVern: http://www.nrpa.no/filer/3ac77ab7dc.pdf

  1. lablogic

   Om det linker til samme undersøkelsen som FHI i Norge brukte til å frikjenne mobilbruk fra skader, så stemmer konklusjonen basert på omdefinering av “mobilbruker”. Derfor de faktisk ikke skrev dette direkte i pressemeldingen fra FHI da folk sannsynligvis hadde luktet lunten. Har faktisk begynt å skrive på en lengre artikkel hvor jeg skal rive fra hverandre hele den FHI undersøkelsen bit for bit. Helt latterlig at de fører folk bak lyset på den måten der. Dokumentet du linker til er fra statens stråle”vern”, som har vist seg å være mer på industriens side enn folkets side. Så vil heller henvise til folkets strålevern, som faktisk har mennesker og deres helse i folkus. http://www.folkets-stralevern.no/

 2. Provax

  HER: Om du tar ut alle over 60 år, alle under 30 år, alle som hadde mer enn en mobil og alle som var regnet som storbrukere fra undersøkelsen, sitter du igjen med ca 17% av innsamlet materiale. Ta ut alle disse brukerne og putte dem i gruppen med ikke-brukere, samt inkludere alle som hadde kun en samtale i uken til bruker-gruppen, da vil du få resultat som “..regelmessig bruk av mobiltelefon reduserer risiko for hjernesvulst.”
  Statistikk- u got 2 løv it!!

Legg igjen en kommentar