Amerikansk flybase med atomvåpen under beleiring i Tyrkia

Incirlik-flybase-beleiringRed. | NY1.NO

Incirlik flybase er under aktiv beleiring fra den tyrkiske regjeringen akkurat nå. All mat, vann og strøm er kuttet av til basen. Det skal være rundt 1500 amerikanske militært personell stasjonert der.

Basens egen webside melder følgende: ” Due to an extended loss of commercial power to the base, supplies, including food, water and fuel were delivered to sustain missions here at Incirlik.”. Taktiske atomvåpen skal være lagret på basen og ifølge rapporter er basen nå omringet av Erdogans militære. Nyheten er ikke rapportert i norske medier så langt.

Kilder:

Incirlik flybase’s egen webside

hurriyet.com.tr (oversatt)

shoebat.com


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar