Selvmordsbomber kom ikke inn på konsert – Sprengte seg selv utenfor

selvmordsbomber-tyskland-sprengte-seg-selvRed. | NY1.NO

Ansbach/ Tyskland: En 27 år gammel “syrisk” flykning ble nektet adgang til en konsert da han manglet billett. Han valgte å sprenge seg selv i luften utenfor istedet. 12 mennesker ble skadd, men kun gjerningsmannen døde i eksplosjonen.

Hadde mannen fått adgang og sprengt seg inne på konserten kunne det gått mye verre. Ifølge innenriksministeren tyder spor på at mannen hadde til hensikt å drepe flere. Mannen bar en ryggsekk hvor politiet mener han gjemte eksplosivene. Angrepet føyer seg inn i en lang rekke av terrorhandlinger utført av innvandrere etter at Merkel åpnet døren for alle som påstår de er syriske flyktninger.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “Selvmordsbomber kom ikke inn på konsert – Sprengte seg selv utenfor”

  1. Hanne H.

    Skal være glad han ikke hadde råd til billett. Bombe hadde han derimot råd til. Høres ut som et dårlig planlegging av selvmordsbomberen.

Legg igjen en kommentar