Fant IS-flagg hjemme hos øksedesperado

Terrorist tog Frankrike

Et håndmalt IS-flagg er funnet hjemme hos ungdommen som gikk til angrep med øks mot passasjerer på et tog i Tyskland. Det var en 17 år gammel ung mann som gikk til angrep med øks og kniv nær den syd-tyske byen Würzburg igår kveld. Han skal også ha ropt «Allahu Akbar» da han gikk til angrep. Fem personer skal være skadet, hvorav fire er alvorlig. 14 passasjerer blir behandlet for sjokk.

Episoden føyer seg inn i en rekke med angrep fra muslimer i Europa etter at Merkel åpnet opp for masse-migrasjon fra alle som hevder de kommer fra Syria. Kritikere hevder at globalister som Merkel, Hillary, Obama og François Hollande støtter islamister med våpen og utstyr for å ta ned Syrias president, samtidig som de bruker flykningskrisen til å destabilisere Vesten for å kunne innføre Stasi lignende tilstander. Frankrike har innført portforbud, som blir forlenget etter angrepet hvor Mohamed Lahouaiej Bouhlel drepte minst 84 mennesker ved å kjøre en lastebil inn i folkemengden som var ute for å feire nasjonaldagen i Frankrike. IS har tidligere kommet ut med en plan om å utgi seg for å være flyktninger for innpass i Europa, for deretter å starte opprør, kaos og blodbad. Noe man begynner å se konsekvensene av.

 


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar