Lastebil meide inn folkemengde – Minst 84 drept

brussel-terror
84 mennesker er drept og 50 kritisk skadd etter en lastebil kjørte inn i en folkemengde i Nice under feiringen av den franske nasjonaldagen. Det er funnet id-papirer tilhørende en 31 år gammel mann fra Tunisia med navn Mohamed Lahouaiej Bouhlel.

I tillegg til de drepte er mer enn 100 mennesker påført mindre kritiske skader. Sjåføren er blitt skutt og etterforskere jobber med å finne ut om han har hatt medsammensvorne. Det ble funnet både håndgranater og våpen i lastebilen. Tunisia ligger like ved Libya. IS har tidligere kommet ut med en plan om å utgi seg for å være flyktninger for innpass i Europa, for deretter å starte opprør, kaos og blodbad.

Share This:

Related posts

2 Thoughts to “Lastebil meide inn folkemengde – Minst 84 drept”

  1. Kari T.

    Sjåføren heter “Mohammed”. Hvorfor er jeg ikke overasket?

Leave a Comment