Går det mot norsk folkeavstemning om EØS?

nei-til-eos

Politikere i Senterpartiet, Frp og Rødt ønsker en folkeavstemning om eøs-avtalen. Storbritannia har stemt for å melde seg ut av EU og nå ønsker leder i Rødt, Bjørnar Moxnes, en folkeavstemning om EØS avtalen.

Vi trenger en folkeavstemning først og fremst fordi EØS-avtalen er en demokratisk fiasko, og fordi den ikke har folkelig forankring, uttaler Moxnes til Nettavisen, og fortsetter: Befolkningen har aldri fått si sin mening om at vi er snikinnmeldt i EU. Han får støtte av Per Olaf Lundteigen i senterpartiet. Han mener utviklingen i EU må stoppes. Frps stortingsrepresentant Jørund Rytman er også positiv til en folkeavstemning. Han ønsker en evaluering om hvordan avtalen har fungert.

Kilder:
Nettavisen


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

3 kommentarer til “Går det mot norsk folkeavstemning om EØS?”

  1. Bjørn M

    Se overskriften hos nettavisen: “Folkeavstemning er en usedvanlig dårlig idé”. Så leser man lenger ned så er det flere politikere som ønsker en avstemning. Det viser igjen hvordan avisene er for at storkapitalen skal bestemme over livene våre, styrt av byråkrater i EU. Hvor ingen vet hvem som sier hva eller om hvem som er ansvarlig.

    1. gunn

      Legger merke til at det ikke er mulig å kommentere på nettavisen lengre. Noen likte vel ikke meningene som kom fram der. Ikke rart at man søker til nye nettaviser..

  2. Men ingen snakker om at eøs-avtalen faktissk er ulovlig EØS-avtalene trådte aldri i kraft , men de grunnlovstridige var behørlig vedtatt og ble iverksatt. Men hva med de grunnlovstridige direkiver ? Bjarne Lindstrøm eller snarere de krefter han ble styrt av , fant løsningen Man kunne innbille stortingsrepresentantene og norsk opinion at det finnes ett EØS med ett overvåkingsorgan (ESA) og skrive ett brev til EU-kommisjonen om at Norge forpliktet seg til å opptre som om EØS-avtalen var i “kraft”:https://mayharrietdotcom.wordpress.com/2015/03/23/eos-bedraget/

Legg igjen en kommentar