STORBRITANNIA GÅR UT AV EU!

brexit-storbritannia-forlater-eu
Spennende valgthriller i Storbritannia: EU-avstemming endte opp med at Storbritannia nå går ut av EU. Svært høy valgdeltagelse og meget jevnt løp gjennom valgnatten. Storbritannia har så å si vært delt på midten i spørsmålet om å forlate EU.

Det har vist seg at i flere valgkretser var det større støtte for å forlate EU enn tidligere antatt og Brexit er nå et faktum. Nigel Farage uttaler at dette er en seier for ekte, vanlige og skikkelige folk. Vi har kjempet mot løgner, korrupsjon og i dag vant ærligheten.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “STORBRITANNIA GÅR UT AV EU!”

  1. Ole

    FANTASTISK!! GRATULERER TIL ALLE I STORBRITANNIA!!!!!!! 😀 😀 😀

Legg igjen en kommentar