Hillary Clintons valgkampanje finansiert av Saudi-Arabia

hitlary-clinton-saudi-arabia
I en uvanlig innrømmelse som kan påvirke det amerikanske presidentvalget , fortalte Saudi-Arabia’s kronprins, forsvarsminister og sønn av Saudi kong Mohamed bin Salman det jordanske nyhetsbyrået Petra News, at regjeringen hans finansierer presidentkampanje til Hillary Clinton med millioner av dollar.

Nyheten ble raskt slettet fra nyhetsbyrået sin nettside, men ikke før den var kopiert og re-postet på andre nyhetssider. -Saudi-Arabia har alltid sponset både det republikanske og demokratiske partiet i USA, og også i Amerikas nåværende valg gir vi med full entusiasme 20% av kostnadene til Hillary Clintons valgkampanje. -Vi er glade for at den store majoriteten av Saudi Arabias valutareserver er i Amerika, og USA og FN bør vite at Saudi-Arabia er en kraft de ikke bør ignorere.Amerikanske lover forbyr direkte og indirekte utenlandsk finansiering av amerikanske valg, men det har enda ikke vært reist ett eneste tilfelle mot en presidentkandidat for brudd på disse lovene. Petra News påstod senere at siden deres hadde blitt hacket og at historien ikke var korrekt.

Kilder:
gulfinstitute.org
middleeasteye.net

Share This:

Related posts

2 Thoughts to “Hillary Clintons valgkampanje finansiert av Saudi-Arabia”

  1. Ben Raw

    Hacking nå igjen..

  2. […] vi har omtalt før så finansieres deler av Hillary sin valgkamp av Saudi Arabia. Når vi vet at de største mediene støtter Hillary er det kanskje ikke så rart at krigen Saudi […]

Leave a Comment