EU’s sensurregime strammer til: Vil kreve ID for tilgang til Internett

membership-685021_1920
EU ønsker mer kontroll over Internett og foreslår en statlig utstedt ID for å bruke Internett, noe som vil utrydde all fremtidig personvern og ytringsfrihet.

Anført av tidligere kommunist Andrus Ansip publiserte EU-kommisjonen et utkast med forslag til elektronisk ID som vil tillate EU å spore alle din ytringer og handlevaner på nettet.

Kilde: ec.europa.eu


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “EU’s sensurregime strammer til: Vil kreve ID for tilgang til Internett”

  1. Edmond Dantes

    NRK har samme rolle i dagens norske samfunn som Sannhetsministeriet’ i det Orwellske 1984. “War is Peace, Freedom is Slavery, Ignorance is Strength” NRKs oppgave er å bla. dikte om historien, desinformere om virkeligheten og propagandere iht til sosialistiske og politiske korrekte vrangforestillinger. Vrangforestillingene som deles av eliten som styrer landet. I 1984 utgjorde the inner party’ 2 % av befolkningen og de blindt adlydende lakeiene i the outer party’ er 13 % mens den store hop på 85 % proletarene, ikke hadde noe som helst å si. Nokså lik den maktfordeling pr dd hos oss altså. Den politiske makteliten med deres lakeier utkrystalliseres fra 3-5 % av landets stemmeberettigede som er medlemmer i politiske partier.

Legg igjen en kommentar