Svensk familie kastes ut for å gi plass til flyktninger

svensk-familie-kastes-ut-for-flyktninger
I august blir Uffe Rustan og familien hans kastet ut av hjemmet de leier av Lidingö kommune for å gi plass til en flyktningfamilie. Man kan ikke sette en familie på gaten for å gi plass til en annen uttaler familiefaren. Da vi ble kastet ut per telefon og jeg spurte om årsaken, sa kommunen at det kommer folk fra andre land som trenger plassen.

Uffe Rustan bor i boligen med sine to sønner på 15 og 17 år. Han synes det var ille å få beskjed om utkastelsen på telefon og ikke engang få en skriftlig beskjed. Beskjeden kom som et sjokk. Vi har nylig flyttet hit og begynt å bli kjent uttaler sønnen Rasmus Eriksson Rustan på 15. Det er deprimerende og handler om at alle mennesker skal behandles likt, men tydeligvis er vi mindre verdt enn andre uttaler Uffe Rustan.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “Svensk familie kastes ut for å gi plass til flyktninger”

  1. Ole

    Helt politisk korrekt å gi boligen til flyktninger.

Legg igjen en kommentar