Sverige utsatt for massiv sabotasje

omfattende-sabotasje-mot-kommunikasjon-sverige
Sabotasje av kringkastingstårn, kollaps av nødnettet og radarhavari som har lammet den svenske flytrafikken. Nå sier både regjeringen og opposisjonen at de mystiske hendelsene må undersøkes for å fastslå om det kan være en sammenheng. De siste dagene har kritisk infrastruktur i Sverige blitt satt under sterkt press. Alle berørte parter beskriver hendelsene som enestående og unike.

For to dager siden ble luftfartsmyndighetene rammet av omfattende radarfeil som tvang myndighetene til å sette alle fly på bakken i Stockholm og Gøteborg-området. I over to timer var all flytrafikk nede for telling. Ved 19-tiden onsdag kveld oppstod det feil i nødnettet, slik at det ikke var mulig å høre hva innringere sa. Søndag kollapset den 332 meter høye Häglaredsmasten utenfor Borås. Litt over en uke tidligere tok noen seg inn i en mindre Teracom mast i Tranemo og kuttet av en bit fiberkabel, noe som førte til store kommunikasjonsproblemer.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “Sverige utsatt for massiv sabotasje”

  1. […] problemer, men ikke kun påsatte bilbranner, men også episoder med håndgranater, skyting, sabotasje , voldtekter og problemer med å integrere den stadig økende gruppen immigranter fra andre […]

Legg igjen en kommentar