Clinton kampanje i panikk over voldtektspåstander

Hillary Clinton
Donald Trump kan lage store problemer for Hillary Clintons presidentkampanje med ytterligere bevis på at tidligere president Bill Clinton er en serievoldtektsforbryter og at den tidligere førstedame og utenriksminister har jobbet i kulissene for å stilne ofrene. Vi har alle hørt om monica lewinsky, men mindre kjent er de mange påstandene om voldtekt utført av Bill Clinton og enda mindre kjent er det at Hillary skal ha drevet psykisk terror mot ofrene for å få de til å holde munn.

Juanita Broaddrick er en tidligere administrator på et sykehjem fra Arkansas. Hun hevdet i 1999 at USAs president Bill Clinton hadde voldtatt henne to tiår tidligere. President Clintons advokat, David Kendall, benektet påstandene på sin klients vegne. Clinton nektet å kommentere saken ytterligere. “Hillary prøvde å få meg til stillhet,» skrev hun om Bill Clintons kone, som er dagens demokratiske presidentkandidat. “Jeg er nå 73 … det går aldri bort.”

Når Free Beacon(nettavis) publiserte bånd der Hillary Clinton lo muntert om en sak der hun fikk frikjent en barne-voldtektsforbryter[1], fikk vanlige folk et glimt inn i de forskrudde tankene til en kvinne som utgir seg for å være en rollemodell for unge jenter.

Kilder:
1. Freebeacon.com Hillary tapes
Frontpagemag: Hillary took me through hell
Wikipedia: Juanita Broaddrick

Share This:

Related posts

Leave a Comment