Britisk politi truer med hjemmebesøk for sårende twitter meldinger

Glasgow politiet truer folk med hjemmebesøk hvis de sender ut “sårende” twitter meldinger i en bisarr melding postet tidligere i dag. “Tenk før du legger ut meldinger, eller du kan få besøk av oss denne helgen. Bruk internett trygt. #thinkbeforeyoupost, »heter det i tweet som ble sendt ut i morges. Dette er gode nyheter for innbruddstyver , voldtektsmenn og mordere. Angivelig , er politiet i Glasgow mer interessert i å jakte ned forfatterne av twitter meldinger enn å stoppe selve forbrytelsene.

Det er ingen indikasjon på at dette var en aprilspøk så langt. Twitter-brukere reagerte på trusselen med total forakt. Noen mener dette er tankepoliti og andre mener slik ressursbruk truer folks universelle menneskerettigheter.

https://twitter.com/GreaterGlasgPol/status/715867273261662208/photo/1

Share This:

Related posts

Leave a Comment